Ga naar de homepage

Camping Grimaud Frankrijk

In het sfeervolle havenplaatsje Grimaud gaat u een heerlijke zomervakantie tegemoet. Grimaud is namelijk hoe een pittoresk Frans dorpje hoort te zijn: smalle straatjes met klassieke huizen, lieflijke pleinen met terrasjes en restaurantjes, volop bloeiende bloemen, in meer kleuren dan je je kunt bedenken. En mooie campings natuurlijk! Kamperen in Grimaud geeft u een ultiem vakantiegevoel.

Lees meer

Een eeuwenoude beschermheer

Helemaal boven op de heuvel staan de ruïnes van het 11e-eeuwse kasteel dat Grimaud in vroegere tijden moest beschermen tegen vijanden. Vanaf de torens van het kasteel is het uitzicht indrukwekkend: de beboste heuvels aan de ene kant, de eindeloze zee aan de andere.

Port Grimaud

Het havengedeelte Port Grimaud wordt ook wel het Venetië van de Provence genoemd. Het kanalenstelsel dat tussen de kleurrijke huizen door loopt geeft Grimaud een speciale uitstraling. De kanalen komen uiteindelijk uit bij de zee, waar de stranden op u wachten. Hier kunt u niet alleen heerlijk in het witte zand liggen, ook is het mogelijk om vanuit de haven een rondvaart te maken of vele watersporten te beoefenen.

Grimaud voor groot en klein

  • Nabij uw camping in Grimaud ligt Saint-Tropez. Vanuit de klokkentoren in Grimaud kunt u deze befaamde badplaats al overzien. Natuurlijk is het ook de moeite waard om het plaatsje eens van een stukje dichterbij te bekijken. Te midden van de kleurrijke huizen krijgt u echt een vakantiegevoel.
  • Vindt u het niet erg een stukje langs de Franse kust op te rijden? Dan is Antibes een mooie eindbestemming. Niet alleen kunt u in de oude stad de mooiste gebouwen zien, ook het aquarium Marineland is de moeite waard. Uw kinderen zullen het geweldig vinden!
  • Aqualand Frejus ligt dicht bij uw camping in Grimaud. Een heerlijk uitje voor het hele gezin, want het waterpretpark heeft zwembaden voor groot en klein.

Gezellig en stijlvol kamperen

De campings in Grimaud passen helemaal binnen het havenplaatsje. Het is er gezellig, rustgevend en stijlvol. Voor de actievelingen wordt er een keur aan activiteiten georganiseerd: van aquajogging in het grote zwembad tot aan speurtochten voor de kleintjes. Ook kunt op de campings genieten van de heerlijke gerechten uit de Provençaalse en mediterraanse keuken. En in de ruime accommodaties voelt u zich al snel thuis. Zeker wanneer u ontdekt dat u er gebruik kunt maken van wifi.

Het weer

Neem maar genoeg zonnebrandcrème mee, want u kunt erop rekenen dat de zon schijnt tijdens uw kampeervakantie in Grimaud. U kampeert namelijk in een van de zonnigste gebieden in Frankrijk. In het hoogseizoen rijken de temperaturen met gemak tot de dertig graden. Maar geen zorgen, er is altijd wel een schaduwrijk plekje te vinden in het prachtige Grimaud.

Populaire campings Grimaud