Ga naar de homepage

Camping Port Grimaud Frankrijk

‘Het Venetië van de Provence’: zo wordt Port Grimaud, voorhaven van het oude vestingstadje Grimaud aan de Middellandse Zeekust, ook wel genoemd. Het decor van Port Grimaud: kanaaltjes, leuke gekleurde huisjes met rode daken en een boot bij ieders deur. Het is een bijzondere bestemming tijdens uw kampeervakantie.

Lees meer

Campings nabij Port Grimaud

U heeft een ruime keuze wanneer u in de buurt van Port Grimaud wilt kamperen. Zowel campings aan de Middellandse Zeekust als campings meer landinwaarts zijn er te vinden. U kunt er terecht met uw camper of caravan, maar ook zijn er genoeg ruime accommodaties te huren. Zo kunt u er glamoureus kamperen, glamping, in een luxe SunLodge.

  • Kasteel van Grimaud
    Op de top van de heuvel waarop Grimaud is gebouwd, staan de overblijfselen van een 11e-eeuws kasteel. Van hier is het uitzicht over Grimaud, zijn omgeving en de Middellandse Zee uitzonderlijk mooi. Het kasteel kunt u gratis bezoeken.
  • Molen
    Het leuke molentje in Grimaud, gelegen net buiten het stadje, is gebouwd in de 17e eeuw. Op deze afgelegen plek heerst volledige rust.
  • Aqualand
    In de Romeinse badplaats Fréjus (zo’n drie kwartier rijden vanaf Port Grimaud) vindt u niet alleen oude Romeinse bezienswaardigheden, zoals het amfitheater, ook ligt er het waterpretpark Aqualand. Zo heeft u altijd een leuk dagje met het hele gezin. Nog een Aqualand vindt u in Sainte-Maxime, ietsje dichter bij Port Grimaud.

Campings in de buurt van Port Grimaud