Ga naar de homepage

Camping Damgan in Frankrijk

Kampeer je op een camping in Damgan, dan heb je het strand aan je voeten. Damgan ligt namelijk in het zuiden van de Franse regio Bretagne, aan de Golf van Morbihan. Watersporters en strandliefhebbers zijn in Damgan dan ook aan het juiste adres. Niet alleen kun je er genieten van de zilte zee, ook landinwaarts is van alles te beleven.

Lees meer

Campings in Damgan

Welke camping in Damgan u ook kiest, u bent in een handomdraai op het strand. Op de camping zelf kunt u heerlijk ontspannen bij uw stacaravan of accommodatie met een goed boek, terwijl de kinderen nieuwe vriendjes maken tijdens een middagactiviteit van het animatieteam. De meeste campings zijn voorzien van wifi, zodat u vanuit uw luie stoel gemakkelijk uw programma van de volgende dag kunt uitstippelen met uw tablet of smartphone.

Genieten in de omgeving:

  • Brière Nationaal Park: het moerassige Brière Nationaal Park ligt op zo’n 25 kilometer afstand van Damgan. Het park leent zich uitstekend voor een kayaktocht. Langs de oevers van de moerassen komt u allerlei watervogels tegen, zoals reigers en lepelaars.
  • Vannes: deze stad is een waar openluchtmuseum. De oude stadsmuren, vakwerkhuizen en grote parken geven de stad zijn eigen charme. Voor de kinderen is het themapark Le Ker een aanrader. Dit themapark vertelt de geschiedenis van Keltisch en prehistorisch Bretagne. Leuk voor jong en oud!
  • Strand: de stranden bij Damgan zijn veilig en toegankelijk voor gezinnen met kleine kinderen. Zo is er altijd een strandwacht aanwezig die een oogje in het zeil houdt. Bij het strand vindt u voldoende restaurantjes voor een heerlijk diner of verkoelend drankje.

Campings in de buurt van Damgan