Ga naar de homepage

Camping Erdeven Frankrijk

In de duinen van de lange zandstranden vindt u het plaatsje Erdeven. Hier in het zuiden van Bretagne is het heerlijk toeven, want door de warme golfstroom is de temperatuur het hele jaar aangenaam.

Lees meer

Op de campings in Erdeven is genoeg te doen: er is animatie aanwezig voor de kinderen, u kunt sporten of een spelletje jeu de boules spelen en aan het eind van de dag eten in het restaurant. In de omgeving van de camping zijn genoeg mogelijkheden voor een actieve vakantie. Zo kunt u heerlijk wandelen of fietsen, maar ook surfen en kajakken.

Tips

Vanaf de camping kunt u leuke uitstapjes maken.

  • Menhirs
    Bij het dorpje Carnac kunt u de beroemde prehistorische stenen, ook wel menhirs genoemd, bekijken. Obélix draagt ze geregeld op zijn rug.
  • Forêt Adrenaline
    In het avonturenpark Forêt Adrenaline valt voor iedereen, van jong tot oud, iets te beleven. Klim door de hoge bomen in het bos, of ga langs de tokkelbanen naar beneden.
  • Quiberon
    Bezoek het schiereiland Quiberon, waar u aan de westkust ruige kliffen en rotspartijen en aan de oostkust lange zandstranden kunt ontdekken. Het schiereiland is een van de mooiste surfplekken van Bretagne.

Campings in de buurt van Erdeven