Ga naar de homepage

Camping Sarzeau Frankrijk

Kustplaats Sarzeau ligt voor een groot deel op het schiereiland Rhuys, dat de Golf van Morbihan scheidt van de rest van de Atlantische Oceaan. Deze plaats met zijn lange kustlijn is een heerlijke kampeerbestemming voor de kampeerder die op zoek is naar rust en mooie natuur. Een prima plekje in West-Frankrijk om met de tent, caravan of camper te gaan kamperen. Maar een mooie stacaravan huren op een van de Suncamp holiday-campings kan natuurlijk ook.

Lees meer

Campings nabij Sarzeau

De campings in de omgeving van Sarzeau zijn er voor het hele gezin. Met zwembad, speeltuin en sportmogelijkheden hebben de meeste campings het hele pakket om het u en uw gezin het zo leuk mogelijk te maken tijdens de kampeervakantie. En neem uw trouwe viervoeter ook mee! Die wordt namelijk hartelijk ontvangen op de campings nabij Sarzeau.

Tips

  • Kasteel van Suscinio
    Het kasteel van Suscinio is de oogappel van Sarzeau. Dit middeleeuwse kasteel is de vroegere verblijfplaats van de hertogen van Bretagne. In de vorige eeuw is het kasteel opgeknapt en hersteld in de oorspronkelijke staat, waardoor u nu een echt middeleeuwse burcht kunt bezoeken.
  • Vlindertuin
    Voor een bezoekje aan een vlindertuin kunt u terecht in Vannes, op nog geen halfuurtje rijden van Sarzeau. Hier kunt u de meest kleurrijke vlinders en exotische planten bewonderen. Een leuk uitje voor het hele gezin!
  • Menhir de Kermaillard
    De Menhir de Kermaillard is een meer dan 5 meter hoge, rechtopstaande menhir. Geschat wordt dat de zwerfsteen 5000 tot 7000 jaar oud is. In de buurt van de menhir vindt u nog meer archeologische opgravingen.

Campings in de buurt van Sarzeau