Ga naar de homepage

Camping Narbonne Frankrijk

Narbonne, gelegen in de zuidelijke regio Languedoc-Roussillon, is een stad met een rijk verleden. De grote gotische kathedraal en het aartsbisschoppelijk paleis zijn de speerpunten van de stad, maar de nauwe straatjes, karakteristieke huizen en het kanaal dat de stad doorkruist bepalen toch wel het beeld van Narbonne. Al dit moois ligt in een prachtige omgeving. Voor de kampeerder die houdt van struinen door de stad of genieten van mooie natuur is Narbonne een heerlijke kampeerbestemming.

Lees meer

Campings bij Narbonne

Veel van de nabijgelegen campings liggen direct aan de Middellandse Zeekust. Vaak heeft de camping zelfs een eigen zandstrand. Zonnen op het strand of een zandkasteel bouwen kan dus elke dag wel even. Verder beschikken de campings altijd wel over een buitenzwembad – in veel gebouwen zelfs een zwemparadijs – en een sportterrein. Ook de actieve kampeerder kan op de campings nabij Narbonne dus goed uit de voeten.

Tips

  • Speurtochten
    Speciaal voor de kinderen worden ieder jaar speurtochten door Narbonne georganiseerd. Zo kunnen ze op een leuke, actieve manier kennismaken met de stad.
  • Fietsen
    De omgeving van Narbonne is een echt fietsgebied. Vooral langs het Canal du Midi kunt u heerlijk fietsen. Geniet van de natuur, de wijngaarden en de mooie Franse dorpjes.
  • Réserve Africaine de Sigean
    In de naburige plaats Sigean ligt, midden in de prachtige natuur, het natuurreservaat Réserve Africaine de Sigean. Hier kunt u met het hele gezin te voet of vanuit uw safari-auto leeuwen, tijgers en nog veel meer dieren bewonderen die normaal gesproken alleen maar in Afrika te zien zijn.

Campings in de buurt van Narbonne