Ga naar de homepage

Camping Argelès-sur-Mer Frankrijk

Een camping in Argeles sur mer is genieten van zon, zee, strand en bergen! Vanuit de campings in en om de badplaats Argelès-sur-Mer bent u zo op het 7 kilometer lange zandstrand aan de Middellandse Zee. En de Pyreneeën zijn ook dichtbij. Wordt het lekker luieren aan het strand of wandelen door de bergen? Kamperen in Argelès-sur-Mer is pure ontspanning voor het hele gezin!

Campings in Argelès-sur-Mer: een uniek stukje Frankrijk!

Kiest u voor campings in Argelès dan kiest u voor een geweldige kampeervakantie in een uniek stukje Zuid-Frankrijk.

U kunt kiezen voor een bungalowtent of stacaravan in een unieke ligging. Op de camping ontwaakt u elke morgen in een gebied dat tussen de kust van de Middellandse Zee en de Pyreneeën ligt. U kunt kortom lekker luieren aan het strand maar ook kiezen voor een doevakantie.

Kamperen in Argelès-sur-Mer is ook vakantie vieren in één van de zonnigste gebieden van Zuid-Frankrijk. En vanuit de camping bent u zo op het 7 kilometer lange strand of in de bruisende badplaats Argelès Plage.

Kamperen is meer dan een mooie bungalowtent of een ruime stacaravan op een leuke camping. U kunt uw verblijf aan zon, zee en strand in Zuid-Frankrijk ook combineren met een bezoek aan Spanje: dat op geringe afstand van de camping ligt. Een andere aanrader voor een dagtochtje is Perpignan dat op slechts 20 kilometer van de camping ligt.

Op de campings in Argelès-sur-Mer kunt u kamperen tussen de bergen, zon, zee en strand!

Populaire campings Argelès-sur-Mer