Ga naar de homepage

Camping Concarneau Frankrijk

De prachtige Franse vestingstad Concarneau ligt aan de Atlantische kust in Bretagne. De oude binnenstad ligt op een eiland en heeft authentieke stadsmuren, huizen met uithangborden in de stijl van de stad en een mooie fontein. Zoek een camping uit in de buurt van Concarneau, ontdek deze Franse parel en geniet aan een van de mooie stranden van de Atlantische Zee.

Lees meer

Campings bij Concarneau

In de buurt van Concarneau vindt u een aantal mooie campings. Deze liggen in het hart van de Bretonse natuur en vlak bij de fijne zandstranden van de Atlantische kust. Naast een ideale locatie hebben ze vaak ook een zwembad of zwemparadijs. Handig, want een beetje waterpret mag tijdens een kampeervakantie natuurlijk niet ontbreken.

Genieten aan zee

Rondom Concarneau vindt u meerdere zandstranden en er is een sfeervolle vissershaven. Wandel eens langs de kustweg naar het populaire strand Les Sables Blancs. Hier kan het hele gezin genieten van een heerlijk dagje strand en leuke watersportactiviteiten. In het hoogseizoen worden voor het hele gezin strandactiviteiten georganiseerd; volleybal, surfen en strandspellen voor de allerkleinsten zijn een greep uit het aanbod. Kortom, een leuke plek om eens te bezoeken vanaf de camping in Concarneau.

Tips

 • Vroege vogels
  Bezoek de binnenstad van Concarneau tijdens het hoogseizoen in de ochtenduren, het kan later op de dag erg druk zijn.
 • Stadstour vanuit een ander perspectief
  Ontdek delen van Concarneau die je anders nooit zou zien met de Celtic'train! Dit treintje rijdt vanaf Place Jean Jaurès drie keer per dag een leuke route door Concarneau.
 • Djoomba Land
  Onverhoopt een dagje slecht weer op de camping? Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij overdekt speelparadijs Djoomba Land, op slechts 20 minuutjes rijden van Concarneau.
 • Eilandjes van Glénan
  Vanaf Concarneau kunt u met de boot de zeven eilandjes van Glénan bezoeken. Deze archipel heeft prachtige witte zandstranden en een helderblauwe zee.