Ga naar de homepage

Camping Port Leucate Frankrijk

Deze zonnige badplaats in het zuiden van Frankrijk is een heerlijke kampeerbestemming. Dicht bij de zee, natuurgebieden en steden Narbonne en Perpignan: bij Port Leucate is er voor iedereen iets te beleven.

Lees meer

Port Leucate ligt op een landtong; tussen de stad en het vasteland heeft zich een prachtige binnenzee gevormd. Dit is een heerlijke plek voor watersporters en strand- en natuurliefhebbers.

Campings in Port Leucate

De campings bij Port Leucate zijn de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving met vele schattige vissersdorpjes te bezoeken. Ook op de camping zelf zult u zich niet vervelen. U kunt op veel campings gebruikmaken van de sportfaciliteiten of heerlijke ontspannen in een beachclub. De kinderen zullen de hele dag zoet zijn met het zwembad en de vele glijbanen of het animatieprogramma.

Tips voor activiteiten in de buurt

In de buurt van Port Leucate kunt u veel verschillende activiteiten ondernemen.

  • Natuurgebied Canet-Saint-Nazaire
    Bezoek dit prachtige natuurgebied en bewonder de vele roze flamingo’s.
  • L’île aux loisirs
    Rondom dit eiland in de binnenzee kunt u van alles ondernemen: van kanoën tot waterfietsen en van het huren van een bootje tot vissen.
  • Leucate aventures
    In dit avonturenpark kunt u samen met de kinderen de spannendste avonturen beleven. In het klimbos kunt u op grote hoogte het parcours afleggen en de echte adrenalinesjunkies kunnen een sprong van 10 meter naar beneden wagen.

Campings in de buurt van Port Leucate