Ga naar de homepage

Camping Labenne Frankrijk

In het mooie Franse departement Landes ligt de badplaats Labenne. Deze kleine, rustige plaats heeft 's zomers een bruisend strand en er wordt veel georganiseerd voor het hele gezin. Een leuke bestemming voor een kampeervakantie! In de buurt liggen ook veel andere badplaatsen, zoals Capbreton, Hossegor en Biarritz.

Lees meer

Campings in Labenne

Campings in de buurt van Labenne liggen midden in of vlak bij de uitgestrekte dennen- en eikenbossen. Op warme dagen is er op de camping dus vaak wel een schaduwrijk plekje te vinden. De 1300 hectare bos bij Labenne maakt het een prachtige vakantiebestemming voor iedereen die van natuur houdt. Je kunt hier naar hartenlust fietsen, hardlopen en wandelen via de uitgebreide netwerken.

Vanaf de camping ben je zo op het lange, gouden zandstrand van Labenne Océan, waar je kunt zonnen of het hele gezin de golven kan leren bedwingen op een surfplank! Of neem een duik in het zwembad van de camping.

Breng een bezoekje aan Spanje

Wist je dat Labenne vlak bij de Spaanse grens ligt? Vanaf de camping sta je binnen een uur in een heel ander land. Bezoek bijvoorbeeld eens San Sébastian en ga culinair uit eten of vaar naar het kleine strandje van Isla Santa Clara voor de kust.

Tips

  • Wie durft een duik te nemen vanaf de Double Anaconda? Of glijdt met een band van de Boomerang af. Spectaculaire glijbanen vind je in Parc Aquatic Landes. Dit waterpark is een aanrader voor het hele gezin.
  • Op de markt in Labenne zijn heerlijke lokale producten, kleding en sieraden te vinden. In juli en augustus op dinsdag- en vrijdagochtend én een nachtmarkt op maandagavond van 20.00 tot 00.00 uur.
  • Breng een bezoekje aan Bayonne met haar leuke restaurantjes, gezellige straatjes en bijzondere (specialiteiten)winkeltjes.