Ga naar de homepage

Camping La Grande-Motte Frankrijk

La Grande-Motte is een bijzondere badplaats in het Franse departement Hérault. In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw schoten de luxe piramidevormige gebouwen plots uit de grond. De bedenker van het project, waarin werd gestreefd een resort met veel groen te creëren, was de architect Jean Balladur. Tussen de strandgebouwen werden parken gevuld met zorgvuldig uitgekozen beplanting. Hierdoor is La Grande-Motte een heerlijke plek voor een kampeervakantie zonder zorgen geworden.

Lees meer

Campings bij La Grande-Motte

Door een goede ligging zijn de campings in de buurt van La Grande-Motte voor iedere kampeerder geschikt. Zo bent u nooit ver van de Middellandse Zee en kunt u vanuit uw camping het prachtige natuurgebied de Camargue ontdekken. Op de meeste campings kunt u gebruikmaken van een zwembad met peuterbad en de vaak aanwezige wifi.

Tips

  • Nautipass
    La Grande-Motte is een centrum voor zowel diehardwatersporters als beginnelingen. Met de Nautipass kan de vakantieganger goedkoop alle watersporten die in La Grande-Motte te vinden zijn uitproberen. En dat zijn er veel!
  • Seaquarium
    In buurplaats Le Grau du Roi ligt het Seaquarium, een mooi aquarium waar het hele gezin kennis kan maken met zeepaardjes en andere bijzondere zeedieren.
  • Stedentrips
    La Grande-Motte ligt te midden van enkele prachtige Franse steden. Binnen een uurtje rijden bent u al in de oude steden Nîmes en Arles. Het cultuurrijke Montpellier, hoofdstad van het departement Hérault, is zelfs maar een halfuur met de auto verwijderd van La Grande-Motte.

Campings in de buurt van La Grande-Motte