Ga naar de homepage

Camping Marseillan Frankrijk

Aan de westkust van Frankrijk, in de regio Languedoc-Roussillon, ligt Marseillan. Marseillan is een prima kampeerbestemming voor de waterliefhebber. De Middellandse Zee en zijn lange stranden ligt ten zuiden van de plaats, het bassin van Thau ten oosten. Dankzij het bassin van Thau kunt u tijdens uw kampeervakantie genieten van de lekkerste oesters en mossels, die op elke menukaart staan en in de 17e-eeuwse markthal van Marseillan te kopen zijn.

Lees meer

Campings in de buurt van Marseillan

De keuze in campings nabij Marseillan is groot. Voor iedere kampeerder is er dus wel een geschikte camping te vinden. Veel van de campings liggen aan de kust en hebben een eigen zandstrand. Daarnaast beschikken de meeste campings over een zwembad (of zelfs een zwemparadijs), animatie voor groot en klein en een speeltuin voor de kids. Voor een lekkere maaltijd hoeft u de camping niet te verlaten: vaak vindt u er een restaurant of een snackbar voor een lekker frietje.

Tips

 • Flamingo's spotten
  In het natuurgebied Bagnas, gelegen ten zuiden van Marseillan en links van Marseillan-Plage, kunt u niet alleen genieten van de rust en de mooie omgeving. Ook is het dé plek om reigers en flamingo’s te spotten.
 • Aqualand Cap d'Agde
  In Cap d’Agde, de directe buur van Marseillan, ligt het zwemparadijs Aqualand Cap d’Agde. Hier kunt u terecht voor een dagje waterpret met het hele gezin.
 • Montpellier
  Binnen een uur rijden bent u in de mooie stad Montpellier. Een heerlijke stad om doorheen te struinen, maar ook leuk om met de kinderen naar de dierentuin te gaan.
 • Abdij van Valmagne
  Iets ten noorden van Marseillan ligt de 12e-eeuwse Abdij van Valmagne, een plek waar u even helemaal tot rust kunt komen. De abdijkerk heeft nu de functie van wijnkelder. In de kerk vindt u dan ook grote wijnvaten.

Campings in de buurt van Marseillan