Ga naar de homepage

Camping Le Bois de Valmarie

Camping Le Bois de Valmarie

Camping Le Bois de Valmarie is een kleine terrassencamping in Frankrijk, liggend tegen een heuvel, op loopafstand van het strand, net buiten Argelès-sur-Mer. Het is er gemoedelijk en ideaal voor een kampeervakantie met jonge kinderen.
De ene dag heerlijk naar het strand met de kinderen, de andere dag lekker ontspannen op de camping waar voor iedereen wat te doen is.
Boven op de heuvel liggen de zwembaden waar u een prachtig uitzicht heeft over de baai van Argelès-sur-Mer. Terwijl de kinderen zich uitleven op de glijbanen en in de drie zwembaden in lagunestijl met watervallen en rotsen kunt u zich met een verfrissend drankje onder de palmbomen ontspannen. Er is een zwembadbar aanwezig.
Verder zijn er een speeltuin, een recreatieruimte en kunt u samen met u medekampeerders een wedstrijdje jeu de boules of tafeltennis spelen.

Wilt u de omgeving verkennen en bent u een liefhebber van wandeltochten? De camping vormt een prima uitvalsbasis. Ook een dagje zeilen, wandelen, duiken, fietsen of winkelen behoort tot de mogelijkheden. In Argelès is er genoeg te doen om de tijd door te brengen. Bovendien is de Spaanse grens is vlakbij, dus benut de mogelijkheid om het Salvador Dalí museum in Figueras te bezoeken. Vanaf de camping worden busreizen naar Barcelona en Andorra georganiseerd.

Voor uw inkopen voor het ontbijt of de lunch kunt u terecht in de kleine supermarkt. Gaat u voor het gemak? Er zijn meeneemmaaltijden verkrijgbaar. Gezellig uit eten op Camping Le Bois de Valmarie is aanrader. Aan de voet van de heuvel ligt het restaurant tussen de kleurrijke bloembedden. Op de internationale kaart staan o.a. heerlijke visgerechten en na het eten kunt u op het terras bij de bar genieten van de lokale wijn. Voor kinderen zijn er speciale kindermenu’s en kinderstoelen aanwezig.

Kamperen tijdens uw vakantie in Frankrijk? Bezoek Camping Le Bois de Valmarie.

Lees verder
 • Geld-terug-garantie voor € 39
 • Aanbetaling slechts 10%
 • Restantbetaling pas 4 weken voor aankomst
 • Gratis wijzigen tot 2 maanden voor aankomst
 • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

 • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

 • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

 • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Camping Le Bois de Valmarie

-
66702 - Argelès-sur-Mer
Frankrijk
Afstand vanaf Utrecht: 1.346 km

Plan route

Coördinaten: 42°32'20"N 3°3'7"E

Ligging van de camping
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

 • Honden

  • Geen honden toegestaan in laagseizoen
  • Geen honden toegestaan in hoogseizoen

Recent bekeken

Campings in de buurt