Ga naar de homepage

Camping Brem-sur-Mer Frankrijk

Kamperen in Brem-sur-Mer, een idyllisch badplaatsje aan de Franse kust van de Atlantische Oceaan, is zoveel meer dan hagelwitte stranden. Het dorp heeft een keur aan restaurants waarin u de specialiteiten van de regio kunt proeven, marktjes met verse vis en groente en een prachtig waterlandschap. Maar natuurlijk mag ook het mooie strand er zijn. Vanuit de campings in Brem-sur-Mer staat u binnen een mum van tijd met uw voeten in het zand.

Lees meer

In en om Brem-sur-Mer

Brem-sur-Mer heeft veel attracties. Vooral de kinderattracties zijn er ruim bedeeld. Uw kinderen zullen er dan ook de tijd van hun leven hebben.

  • Attractiepark Des Dunes
    In het attractiepark Des Dunes in Brem-sur-Mer kunnen uw kinderen zich even helemaal uitleven. Laat ze hier los in en op de glijbanen, springpaleizen, en karts. Lekker rustmomentje voor uzelf.
  • Chocolademuseum Olonne-sur-Mer
    Buurdorpje Olonne-sur-Mer heeft een hele leuke attractie voor de zoetekauw van de familie: het chocolademuseum. In het chocolademuseum krijgt u een rondleiding en leert u alles over hoe die heerlijke pralines nu eigenlijk worden gemaakt. Loopt het water u nu al in de mond? Dan kunt u uw plezier niet op: proeven hoort immers ook bij de rondleiding.
  • Zoo des Sables-d'Olonne
    Op zo’n twintig minuten rijden van Brem-sur-Mer ligt Zoo des Sables-d’Olonne. In deze eerlijke ecodierentuin kijken uw kinderen hun ogen uit naar de leeuwen, neushoorns en aapjes.

Nantes' megamachines

Wanneer u op kampeervakantie bent in Brem-sur-Mer, dan kunt u het nabijgelegen Nantes niet missen. Op net geen anderhalf uurtje rijden van uw camping bent u in deze prachtige haven- en cultuurstad met zijn vele bezienswaardigheden. Bezoek eens het Kasteel van de hertogen van Bretagne en de Sint-Pieterskathedraal, of Île de Nantes, het eilandje midden in de stad. Hier komt u de Machines de L’île tegen, de enorme machinale beesten die door de stad heen denderen. Deze machines, geïnspireerd op de boeken van Jules Verne en de tekeningen van Leonardo da Vinci, zijn een kunstproject van enkele kunstenaars uit Nantes. Ook deel van dit kunstproject zijn een levende stalen boom en een bijzondere draaimolen: een schitterende attractie voor de kinderen!

Terug in de tijd in Puy du Fou

Themapark Puy du Fou neemt u met zijn daverende shows mee op een reis door de geschiedenis. Grootse gladiatorengevechten, koene ridders te paard en ruige Vikingen: de hele westerse geschiedenis passeert de revue. En tussen de shows door kunnen u en uw kinderen zich vermaken in de verschillende dorpjes uit de voorgaande eeuwen of het doolhof. Puy du Fou ligt op een ruim uur rijden van Brem-sur-Mer.

Het weer

Uw kampeervakantie in Brem-sur-Mer spendeert u in ideale weersomstandigheden. De zomermaanden hebben een ideale temperatuur, zo rond de vijfentwintig graden, en het zonnetje schijnt er veelvuldig. Een heerlijk briesje afkomstig van de Atlantische Oceaan maakt het nog aangenamer. Geen weer dus om in uw camper of stacaravan te blijven zitten. Lekker zwemmen in het zwembad op de camping, spelen in de speeltuin of zonnen op het strand!